2012/08/26

sunday afternoon.




i'm enjoying this quiet, rainy sunday...

we checked out from the student hostel on friday and came to UPeCe for a couple of days. peter went home yesterday, so i'm alone. people here are nice, but i feel lonely even though, 'couse i don't have any real friends here.

i have been alone in the college sometimes, when peter was at work, but it is not the same. it was not a problem then, it was quite normal to be on my own. but the situation here is different, because i'm surrounded by many people who i just met and are totally new for me. i have a roommate as well. there is always somebody around. i always have to pay attention, not forget to smile on everyone, to greet everyone, not forget their names, always be able to chat a little with people who came near to me...and this makes me feel a little bit tired and uncomfortable.

peter is coming back on wednesday. it will be the day when we will finally move to our new home. :) i'm so excited! ^^

aaand...tomorrow will be the first day at my new job. i'm a little bit (or more...?) nervous, but i hope it will be fun. :)

hope you have a nice and relaxing weekend! :)

p.s.: i had late lunch with anička and ivan. it was great. i like them so much! ^^

__________________

élvezem a csendes, esős vasárnapot egy csésze tea mellett...

pénteken kiköltöztünk a kollégiumból. petinek furcsa volt végleg itt hagynia azt a helyet, ahol 5 évig élt. átköltöztünk az UPeCe-ba, ahol múlt nyáron laktunk egy hónapig. peti tegnap hazament, így egyedül vagyok... az emberek, akik itt laknak, kedvesek, de így is magányosnak érzem magam, mert nincsenek barátaim. voltam már egyedül a kolin, mikor peti munkába járt, de ez most nem ugyanaz. akkor nem volt probléma, hogy nincs mellettem, teljesen normális volt ez így. csakhogy itt más a helyzet, mert sok ember vesz körül, ráadásul szobatársam is van. feszélyezve érzem magam, hiszen mindig van valaki körülöttem, de senkit nem ismerek igazán. mindig figyelnem kell arra, hogy mindenkire mosolyogjak, hogy mindenkinek odaköszönjek, senkinek ne felejtsem el a nevét, mindig tudjak pár szót szólni ahhoz, aki épp a közelembe kerül...és ez engem sajnos kissé lefáraszt.

nagyon várom már a szerdát. peti aznap jön majd vissza, és délután végre átköltözhetünk az új otthonunkba! :) ...már csak két nap.

éééés...holnap lesz az első napom az új munkahelyemen. egy kicsit izgulok (és ez az érzés valószínűleg egyre erősödik majd, minél közelebb kerülök a holnaphoz...), de remélem, minden rendben lesz és jól érzem majd magam. :)

remélem, szép hétvégétek van!

u.i.: aničkával és ivannal ebédeltem. olyan jó volt. szeretem őket! ^^
 

4 comments:

  1. óóó eső... és költözés... és munkahely... és egyedül a szobában sőt még csak nem is egyedül, hanem egy ismeretlennel. tarts ki, aranyoskám :)

    ReplyDelete
  2. Jaja ki vagy bizonyám ki vagy? :)
    Szerdán már ottleszek! :)

    ReplyDelete
  3. Drukkolunk Neked/Nektek, jó lesz minden, a lakás, a munkahely, az együttlétek, minden!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...